Acasă ACTUALITATE 2021 – Investiții multiple la Onesti

2021 – Investiții multiple la Onesti

0
neghina onesti

 


Asfalt
ări, reabilitări trotuare, parcări, heliport, noi locuri de joacă, iluminat festiv modern, lucrări de peisagistică urbană– o parte din proiectele ce se vor realiza în Onești în acest an.

Pe lista de investiții a primăriei Onești propusă de primarul Victor  Laurențiu Neghina se afla multe proiecte interesante și benefice pentru comunitate care se vor realiza în acest an.

Pe lângā demararea procedurilor de realizare a unui heliport în vecinătatea spitalului, asfaltări, reabilitarea parcărilor și a trotuarelor, municipalitatea dorește sa amenajeze 20 de noi locuri de joaca în incintele din Onești.

Cele doua bulevarde principale Oituz și Republicii vor avea pentru sărbătorile de iarna un iluminat festiv modern, iar decoratiunile stradale de sărbători vor fi amplasate și în cartierele din Onești: Borzesti, Slobozia, Satul Catolic, TCR.

Tot în acest an vor fi achiziționate și montate cinci toalete ecologice moderne branșate la sistemul de apā și canalizare care vor fi amplasate în puncte importante și tranzitate din oraș. Acestea vor fi dotate cu cabine separate pentru bărbați și femei și vor fi adaptate și pentru persoanele cu dizabilități.

La solicitarea mai multor onesteni, primăria va monta și zece cișmele moderne în mai multe zone din oraș.

În acest an mi-am propus să realizăm obiective reale și realiste: asfaltări, reabilitări trotuare, parcări, heliport, noi locuri de joacă, iluminat festiv modern, lucrări de peisagistică urbană și incă multe altele. Pe langă toate acestea, da, vreau să modernizăm și două fântâni arteziene deja existente”, a declarat Victor Laurențiu Neghinā, primarul Municipiului Onesti.