ACTUALITATE

5 huse de telefon care se poartă în 2020

5 huse de telefon care se poartă în 2020

Tocmai ți-ai achiziționat un smartphone nou și ești în căutarea unei huse potrivite? La acest capitol opțiunile sunt destul de variate. Astfel, nu este vorba doar de paleta largă de modele și culori disponibile, ci și de materialele din care acestea sunt făcute.

 

Ca alternative, poate fi vorba de o husă moale sau de una cu o duritate mai ridicată, în timp ce materialul poate avea o tentă lucioasă sau un aspect mat. Acestea sunt principalele caracteristici ale unei carcase de calitate.

 

Ce variantă vei alege pentru telefonul tău depinde de preferințele și nevoile tale, dar și de modelele pe care le găsești. Dacă încă nu știi pentru ce să optezi, poți citi aici de ce este important să-ți protejezi smartphone-ul cu un astfel de accesoriu și cum să îl alegi.

 

 

 

 

Care sunt cele mai căutate huse pentru smartphone anul acesta?

  • Huse din cauciuc sau silicon – Acestea se regăsesc cel mai frecvent printre preferințele utilizatorilor. Ele fac parte din categoria celor minimaliste și, mai mult decât atât, pot fi personalizate foarte simplu și rapid. Sunt disponibile într-o paletă largă de nuanțe și pot avea diverse imprimeuri.

De asemenea, modelele acestea prezintă o compoziție flexibilă, asigurând și un grad ridicat de stabilitate, indiferent unde îți ții telefonul. Cu o astfel de  protecție, posibilitatea de alunecare a dispozitivului este din ce în ce mai scăzută;

 

  • Husa metalică – Sunt considerate a fi cele mai potrivite pentru a proteja un smartphone în cazul în care îl scapi din mână sau ești pe punctul să-l zgârii fără să-ți dai seama, din cauza obiectelor pe care le pui lângă el atunci când îl ai în geantă sau în buzunar. Acestea pot fi o alegere inspirată și atunci când alegi carcase pentru OnePlus, deoarece sunt confecționate dintr-un metal de calitate, care trece proba timpului;

 

  • Husele din piele – Ele asigură un plus de stil și rafinament și se încadrează în categoria premium a accesorilor, având ca obiectiv principal protejarea smartphone-ului. De asemenea, au capacitatea să diminueze riscurile ce pot afecta partea din spate sau chiar  ecranul telefonului.

 

  • Huse din fibră de carbon – Carbonul are o multitudine de specificații pozitive. Produsele fabricate din acest material asigură o durată de viață sporită telefoanelor inteligente, sunt plăcute din punct de vedere vizual și nu sunt dificil de manevrat din cauza greutății.

În plus, prezintă o textură extrem de ușoară, care valorifică  foarte bine smartphone-ul, mai ales din perspectivă estetică, datorită compoziției sale aparte;

 

  • Husele din plastic – Acestea sunt la mare căutare, deoarece ele sunt versatile și ușor de folosit. De obicei, sunt fabricate din derivați ai plasticului, precum poliuretan, policarbonat sau polipropilen, iar fiecare are caracteristici individuale, care îți rezervă o serie de beneficii diverse. Cu toate acestea, nu uita că ele asigură un nivel destul de scăzut de protecție în cazul unei căzături, fiindcă nu pot amortiza prea bine impactul, așa cum se întâmplă, de exemplu, în cazul celor de silicon.

 

Așadar, dacă vrei să-ți achiziționezi o husă pentru smartphone-ul tău, aspectele prezentate mai sus îți vor ușura fără îndoială decizia și vei putea alege varianta potrivită pentru nevoile tale.

 

Sursă foto: shutterstock.com

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura