ACTUALITATEUltima ORA

Accident rutier : pompierii au intervenit pentru salvarea victimelor

Accident rutier : pompierii au intervenit  pentru salvarea victimelor

Un grav accident rutier a avut loc vineri, 29 martie, în comuna Bălțătești, județul Neamț, la ora 10:09, alertând autoritățile și mobilizând rapid forțele de intervenție.
Două autoturisme au fost implicate în accident, soldat cu rănirea a patru persoane, una dintre acestea rămânând încarcerată în mașina răsturnată.

 

sursa foto: facebook tv

La fața locului au fost trimise forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Neamț și Serviciul de Ambulanță Județean. Una dintre autoturisme s-a răsturnat, iar un băiat de 7 ani, conștient și cooperant, a fost evacuat și transportat la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) Piatra-Neamț pentru evaluare și tratament.

Echipajele de pompieri au intervenit prompt pentru descarcerarea victimei rămase în autoturismul răsturnat. O femeie de 26 de ani a suferit multiple traumatisme. Aceasta a fost ulterior preluată de către echipajul de salvare și transportată la UPU Piatra-Neamț pentru îngrijiri medicale urgente. Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, asigurând siguranța zonei în care s-a produs accidentul.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura