ACTUALITATEUltima ORA

Se asfaltează drumul Onești Gura Vaii

Consiliul Județean Bacău aduce speranță și dezvoltare în Comuna Gura Văii

Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a adus o rază de speranță și încredere pentru comuna Gura Văii, inițiind proiecte de investiții menite să îmbunătățească infrastructura și calitatea vieții locuitorilor.
Unul dintre aceste proiecte importante este reabilitarea Drumului Județean 119, care leagă comuna Gura Văii de municipiul Onești.

Inițiativa vine în urma predării acestui drum către Consiliul Județean Bacău, conform Hotărârii Consiliului Local Onești nr. 283. Aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru acest obiectiv de investiții reprezintă un pas semnificativ către îmbunătățirea accesului și conectivității comunei.Proiectul de reabilitare a Drumului Județean 119 este doar unul dintre numeroasele proiecte demarate la Gura Văii grație implicării Consiliului Județean Bacău. Un alt exemplu notabil este aducerea apei în cele 5 sate ale comunei, o realizare majoră ce a contribuit la îmbunătățirea condițiilor de trai pentru locuitorii din zonă. Contribuția financiară a Consiliului Județean Bacău, în valoare de nu mai puțin de 22 de miliarde de lei vechi, a fost providențială într-o perioadă în care Gura Văii se confrunta cu o mare nevoie de infrastructură și servicii de bază. Aceste inițiative evidențiază angajamentul și implicarea Consiliului Județean Bacău în promovarea dezvoltării durabile a comunităților rurale. Prin investiții în infrastructură și servicii esențiale, precum drumuri și alimentare cu apă potabilă, se creează premisele unei creșteri economice și sociale în regiune. Comunitatea din Gura Văii salută aceste inițiative și privește cu optimism spre viitor, știind că are sprijinul și susținerea instituțiilor locale pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții. Președintele Valentin Ivancea și echipa sa demonstrează că, prin colaborare și implicare activă, se pot realiza progrese semnificative în dezvoltarea comunităților locale.

”A merge cu un prieten prin întuneric este mult mai bine decât a merge singur prin lumină,, spunea Helen Keller.

Nimic mai adevărat , în ceea ce îl privește pe omul și Președintele Consiliului Județean , Valentin Ivancea! Cu sprijinul său am intrat în negura în care se afundase comuna Gura Văii și, cu eforturi susținute, am început să o întoarcem către lumină.

Cu el am adus apă în cele 5 sate ale comunei, contribuția Consiliului Județean Bacău fiind providențială, nu mai puțin de 22 de miliarde de lei vechi, atunci când Gura Văii avea cea mai mare nevoie!

La alegerile din 9 iunie 2024, Valentin Ivancea, merge încrezător să scoată Municipiul Bacău din conul de umbră în care s-a pierdut în ultimii ani! Că va reuși este practic o axiomă, un adevăr ce nu mai trebuie demonstrat!

Ieri, în ședința Consiliui Județean Bacău, în calitatea sa de Președinte face ..un nesperat cadou cetățenilor comunei Gura Văii,,.

A inițiat Proiectul de hotărâre care aprobă indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ce are ca scop ,, Reabilitarea DJ 119 (TCR _ comuna Gura Văii), după ce , prin Hotararea Consiliului Local Onești nr.283 , drumul ce face legătura dintre Onești și comuna noastră, a fost predat către Consiliul Județean Bacău.

Domnule Președinte, Valentin Ivancea, în numele comunității ce o conduc, vă mulțumesc pentru colaborarea impecabilă , pentru deschiderea sinceră și sprijinul necondiționat oferite locuitorilor comunei Gura Văii, ori de câte ori a fost nevoie!

Vă urez succes deplin în accederea dumneavoastră în funcția de Primar al Municipiului Bacău și în provocarea de a transforma municipiul reședință de județ în motorul principal al dezvoltării județului nostru!

Din partea noastră, întreaga admirație și considerație! Cu respect!” a postat pe Facebook  primarul comunei Gura Văii, Silviu Tinei.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura