ACTUALITATEUltima ORA

Tragedie : motociclist decedat într-un accident

Tragedie : motociclist decedat într-un accident

 

O tragedie s-a petrecut în localitatea Chicerea din comuna Tomești, județul Iași. Un accident rutier a avut un final fatal pentru un motociclist. Potrivit autorităților, motociclistul a fost găsit decedat la locul impactului, suferind leziuni incompatibile cu viața.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Iași au fost alertați în această după-amiază și au intervenit imediat la locul accidentului. Potrivit primelor informații, motocicleta a intrat în coliziune cu un cap de pod, iar impactul a fost de o violență extremă.


La fața locului, echipajele de intervenție au găsit motociclistul inconștient, iar din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, constatând decesul acestuia din cauza leziunilor grave suferite în urma accidentului. La solicitare s-au deplasat o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordare a primului ajutor, precum și un echipaj de primă intervenție și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Iași. Cu toate eforturile depuse de către echipele de intervenție, viața motociclistului nu a putut fi salvată.

 

sursa foto : facebook info trafic 24

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura