POLITICAUltima ORA

Andrei Șerban revine în arena politică – candidat pentru Primăria Slănic Moldova

 

Andrei Șerban revine în arena politică – candidat pentru Primăria Slănic Moldova

Andrei Șerban, o figură cunoscută în politica locală, face o spectaculoasă revenire în lumina reflectoarelor după o absență de 8 ani din viața politică. Acesta se lansează în lupta electorală pentru a obține fotoliul de primar al orașului stațiune Slănic Moldova, candidând din partea partidului AUR. Cu o experiență considerabilă în administrația locală, Andrei Șerban a condus Slănic Moldova timp de 12 ani, demonstrându-și capacitatea de lider și implicare în dezvoltarea comunității sale natale. Chiar și după retragerea sa din politică în urmă cu 8 ani, Șerban nu a reușit să se desprindă complet de orașul în care s-a născut, fiind mereu conectat la problemele și nevoile acestuia. Contactat pentru a oferi explicații cu privire la motivul revenirii sale în lupta politică, Andrei Șerban a evidențiat preocuparea sa profundă pentru viitorul și bunăstarea locuitorilor orașului Slănic Moldova. El a subliniat necesitatea unei schimbări și a unei abordări proaspete în administrarea locală, iar candidatura sa din partea partidului AUR reprezintă un angajament ferm pentru valorile și principiile acestuia. Revenirea lui Andrei Șerban pe scenă politică aduce o nouă dinamică în competiția electorală pentru Primăria Slănic Moldova. Acesta ne-a asigurat ca are o listă întreaga de proiecte și priorități  pentru orașul statiune. Cu o reputație solidă și o viziune clară, Șerban este pregătit să își infrunte adversarii.

Într-o perioadă în care comunitățile locale se confruntă cu numeroase provocări și schimbări, revenirea unui lider experimentat precum Andrei Șerban poate oferi stabilitate și direcție în drumul spre progres și dezvoltare.

“Nu pot sta deoparte și privi cu mâinile încrucișate când văd slănicenii cum sunt priviți de sus de către cei care ar trebuie să se ocupe de progresul și bunăstarea lor. Dar mai ales nu înțeleg cum nu a reușit să implementeze un singur proiect pe fonduri europene. Înclin să cred ca singura preocupare a actualei administrații este de a umili și intimida cetățenii în slujba căruia ar trebui să fie” ne-a precizat Andrei Șerban.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura