POLITICA

Acum, parlamentarii bacauani la raport !

 

Patru ani de zile au fost lasati sa-si faca treaba. Sa scrie proiecte de lege, sa aduca amendamente acolo unde este cazul, intr-un cuvant sa munceasca asa cum au putut ei mai bine. Unora le-a iesit chestiunea asta, altii nu au fost asa de norocosi. Dar stai putin ca nu tine de noroc. Nu. Si poate totusi de un dram …

Bat alegerile parlamentare iar alesii vostri, ai nostri vor veni, din nou, sa ne ceara votul …

Stiti care sunt parlamentarii bacauani?!??!?! Va las sa ii nominalizati dumneavoastra pe cei care au fost trimisi sa ne reprezinte, sa ne apere interesele acolo, unde se fac legile, se cladesc sau se zdrobesc destine …

Ei!? Va aduceti aminte de vreunul dintre ei? De vreun proiect de lege notabil? Sau macar de amendamente facute la legi injuste?

O sa incerc intr-o serie de episoade sa vad daca stiu sau daca voi stiti ce anume au facut alesii nostri pentru noi. Da pentru noi, alegatorii de rand. Caci noi pentru ei am facut si asta o zic ferm si apasat. Au fost remunerati cu sume deloc neglijabile.

Voi incepe analiza in ordine alfabetica a acestora pentru a nu fi acuzata de party- prix-uri. Voi studia atent ce scrie la activitatea lor parlamentara si voi aduce totul in atentia voastra. Daca parlamentarii nominalizati se considera nedreptatiti ii rog sa vina ei insisi cu precizari.

Va invit in comentarii sa-i nominalizati si sa atasati vreo initiativa de-a lor in cei patru ani.

PS: Nici aspirantii la titlu de parlamentar nu vor fi uitati. Vom vedea cine sunt, ce au facut si ce vor sa faca.

 

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura