ACTUALITATEUltima ORA

Al șaptelea dar a ajuns la Spitalul din Onesti

Al șaptelea dar făcut de credincioșii Protopopiatului Onesti a ajuns la echipa Spitalului Sf Ierarh Dr. Luca.

 

Vineri, 10 Iunie, in ajunul hramului Capelei Spitalului Sf Ierarh Dr. Luca, un numeros sobor de preoți in frunte cu protopopul de Onesti, preot Ioan Bârgăoanu au oficiat o slujba religioasă la finalul careia, in cadru festiv, echipamentul destinat secției de neonatologie a fost înmânat echipei de la Spitalul din Onesti, Gelu Nicolcea – manager spital, Dr. Oana Mihaela Secara – director spital. La eveniment a fost prezent și primarul Oneștiului, Victor Laurentiu Neghină care prin susținerea financiară a Concertului Coralei Armonia a făcut posibila colectarea sumei de bani necesară achitionarii echipamentului medical solicitat de către spital.

De altfel un concert similar a avut și la Tg Ocna in cadrul căruia s-au strâns bani pentru același echipament medical.

Mesajul transmis de echipa Protopopiatului Onesti a fost clar:

“Să ajutăm micuții nou-născuții din secția de neonatologie a Spitalului Municipal Onești să se hrănească din prima zi, chiar și cei prematuri care nu pot să sugă, prin achiziționarea și donarea unei pompe electrice pentru laptele matern” iar credincioșii  au venit in ajutor.

 

“De-a lungu anilor au fost făcute numeroase daruri, toate la solicitările celor de la Spitalul Sf Ierarh Dr. Luca. Îmi amintesc acum de un echipament medical folosit in găsirea venelor la nou-născuți” ne-a declarat preotul Ilarion Mâță, inspector eparhial în cadrul sectorului Social-filantropic al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

 

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura