Cultură & Educație

Sfârșitul de an școlar un moment încărcat cu emoție

In ultima zi de scoala deputatul de Bacau, Catalina Ciofu a participat la festivitatea de premiere a elevilor de la Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu”, Școala Gimnazială „Ciprian Porumbescu”, Școala Gimnazială „Costachi S. Ciocan”, și la Școala Gimnazială „Dimitrie Ghika” din Comănești.

Am cunoscut cei 8 șefi de promoție și elevii care au excelat la olimpiadele naționale și județene în acest an școlar. Sunt mândră de ei.

Îi felicit pentru efortul lor susținut de a obține rezultate foarte bune la învățătură!

Felicitări profesorilor pentru că au valorificat potențialul elevilor și i-au ghidat spre performanță școlară!

Felicitări părinților pentru meritele copiilor lor!

Disponibilitatea părinților de a face front comun cu profesorii în interesul elevilor este foarte importantă pentru a obține performanță școlară.

Azi am văzut ochi în lacrimi, emoție și bucurie la copii, părinți și profesori. Munca dedicată și timpul alocat pentru învățare au încununat azi cu succes performanța școlară.

Felicitări pentru primarul Viorel Miron care a obținut finanțare europeană de circa 6,62 milioane lei pentru dotarea cu tablete și echipamente IT pentru toți elevii și școlile comăneștene!
L-am văzut azi cum aleargă între munca din teren și primărie, răspunde la telefoane, zâmbește și împarte încurajări tuturor celor pe care îi întâlnește în cale.

Și pentru mine a fost o zi plină de emoție. Știu. Sunt subiectivă. Rememorez in astfel de zile perioada în care am fost și eu copil, elevă de școală primară, gimnazială și liceu în Comănești. Înțeleg pe deplin ce înseamnă munca pentru a obține performanță școlară. Munca mea a fost încununată de merite când am primit diploma de membră în Fundația „Rădăcini” Comănești la susținerea tezei mele de doctorat din partea profesorului Toader Oprea, profesorul meu de fizică din liceu. O păstrez la loc de cinste!

Vacanță plăcută copii!
Nu încetați să fiți pasionați și să munciți pentru ceea ce vă doriți să realizați în viață!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura