ACTUALITATEUltima ORA

ALERTĂ- în mai multe județe e CEAȚĂ

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Este semnalată ceață, care scade vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Suceava și Vaslui.

La nivel național se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale, excepție făcând doar județul Giurgiu, unde sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie, carosabilul fiind umed.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București-Brașov și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic fiind normale.

Trafic intens este pe Centura Capitalei, pe raza loc. Chiajna, Domnești, Bragadiru și Pantelimon. De asemenea, este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, începând din loc. Ciorogârla, jud. Ilfov.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura