ACTUALITATEUltima ORA

Consilier local din Mănăstirea Cașin “colaborator al Securității”

Consilier local din Mănăstirea Cașin “colaborator al Securității”


Aldea Gheorghe în prezent consilier local al comunei Mânăstirea Cașin, a fost acționat în instanță, conform legislației în vigoare, de către Consiliul Național de Studiere a Arhivelor Securității (CNSAS).

Prin această acțiune instituția amintită urmărește să-i dovedească lui Aldea Gheorghe calitatea de “colaborator” al fostei Securități.

Documentele intrate în posesia redacției noastre Acum Tv Kit arată fără nici un dubiu următoarele: Consiliul Național de Studiere a Arhivelor Securității (CNSAS) l-a acționat în justiție conform legislației în vigoare după ce i-a studiat dosarul din arhiva instituției.

În baza documentelor găsite în dosarul din arhiva instituției Consiliul Național de Studiere a Arhivelor Securității (CNSAS) i-a intentat proces lui Aldea Gheorghe,  consilier local al comunei Mânăstirea Cașin.

Procesul s-a judecat la Curtea de Apel București prilej cu care judecătorii au făcut publică următoarea soluție:

,,Solutia pe scurt: Respinge excepţia tardivităţii, ca neîntemeiată. Admite cererea. Constată calitatea de colaborator al Securităţii în privinţa pârâtului Aldea Gheorghe. Respinge cererea pârâtului de acordarea cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată Cu recurs, în 15 zile de la comunicare, ce se depune la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunţată azi, 04.03.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei,,.

Document: Hotarâre  354/2024  04.03.2024

  Este de așteptat ca manastireanul  Aldea Gheorghe, consilier local  al comunei Manastirea Cașin să facă recurs.

 

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura