SPORTUltima ORA

Alin Firfirică câștigă la Cupa Europei: cel mai bun rezultat european la aruncarea discului

Alin Firfirică câștigă la Cupa Europei: cel mai bun rezultat european la aruncarea discului

Sâmbătă, 9 martie, la Leiria, Portugalia, atletul român Alin Firfirică a reușit o performanță remarcabilă la Cupa Europei la aruncarea discului. Cu o primă încercare ce a atins distanța de 66,07 metri, sportivul de la CSA Steaua și CSM Onești s-a impus în competiție și a urcat pe treapta cea mai înaltă a podiumului de premiere.

Rezultatul obținut nu doar că a adus victoria lui Firfirică, dar și-a consolidat statutul ca fiind cea mai bună performanță europeană a sezonului în aruncarea discului. Cu tehnica sa impresionantă și forța fizică, sportivul român a demonstrat că se află într-o formă excelentă și este pregătit să concureze la cel mai înalt nivel.

România este reprezentată la această competiție de șapte atleți, cinci la masculin și doi la feminin. În ultima zi a întrecerii, alți patru sportivi români vor intra în concurs, inclusiv Bianca Ghelber la aruncarea ciocanului, Alexandru Novac la aruncarea suliței, Rareș Toader la aruncarea greutății și Vlad Turcu la aruncarea suliței U23.

Felicitări lui Alin Firfirică pentru victoria sa și pentru performanța de excepție, contribuind astfel la prestigiul atletismului românesc. „Hai România!” răsună în aplauzele și susținerea tuturor celor care urmăresc cu pasiune reprezentanții țării noastre în competițiile sportive internaționale.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura