ACTUALITATEUltima ORA

FOTO :Accident cumplit pe DN2-E85 un mort și 5 răniți

Duminică, 10 martie, pe DN2 E85 la Urechești, s-a produs un accident rutier soldat cu mai multe victime. Conform IPJ Vrancea, unul dintre șoferii implicați în coliziune și-a pierdut viața, iar alte cinci persoane care au suferit leziuni au fost preluate de ambulanțe.

IPJ Vrancea – 10 martie 2024, ora 19.47: Polițiștii Serviciului Rutier intervin la un accident rutier sesizat prin apel 112. Conform primelor date, pe DN2 E85 Urechești a avut loc o coliziune  frontală între 2 autoturisme. 5 persoane au suferit leziuni, uneia dintre acestea i se aplică manevre de resuscitare. 

Dispeceratul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea a primit o solicitare pentru a interveni în cazul unui accident rutier pe DN2-E85 între localitățile Golești și Urechești .La solicitare au fost alocate 4 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea tip B 2, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea tip B1 și un echipaj de primul ajutor SMURD. La accident s-au identificat  6 victime.Pentru o victimă sex masculin în vârstă de 38 ani  fără semne vitale  a fost constatat decesul de  către medicul echipajul medical B1 . Trei victime conștiente de sex feminin cu vârste de 10 ani, 35 ani și 37 ani  cu traumatisme produse prin accident rutier au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe(UPU) a Spitalului Județean Focșani.Doi minori,conștienți, în vârstă de 16 ani, unul cu traumatism cranian iar celălalt cu traumatism toracic  au fost transportați după evaluare și stabilizare la Unitatea de Primiri Urgențe(UPU) a Spitalului Județean Focșani.

Sursa Ziarul de Vrancea 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura