ACTUALITATEUltima ORA

Anchetă în cazul purtării abuzive: Poliția Rurală Podu Turcului demarează o investigației riguroasă

Anchetă în cazul purtării abuzive: Poliția Rurală Podu Turcului demarează o investigației riguroasă

 

stirea inițială aici 

 

Secția 4 Poliție Rurală Podu Turcului au luat o serie de măsuri după apariția unor imagini șocante în spațiul public, care ridică suspiciuni de purtare abuzivă și utilizare excesivă a forței. S-au sesizat din oficiu și au demarat o anchetă în cadrul unui dosar penal, investigând infracțiuni precum purtare abuzivă și lovire sau alte violențe.
Scena înfățișată în imaginile respective a provocat indignare în comunitatea locală și a stârnit preocupare la nivel național cu privire la modul în care forțele de ordine își exercită atribuțiile. Conștienți de gravitatea situației, polițiștii au reacționat prompt și au demarat o investigație riguroasă pentru a clarifica circumstanțele exacte și pentru a aduce responsabilii în fața justiției. Ancheta este desfășurată în conformitate cu procedurile legale și este coordonată de autoritățile competente.

“Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Podu Turcului s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile apărute în spațiul public și au demarat o anchetă în acest caz, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de purtare abuzivă și lovire sau alte violențe” se arată în informare de presă a oamenilor legii.

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura