ACTUALITATEUltima ORA

ATENTIE – se circula in conditii de ploaie

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (07:00), nu sunt înregistrate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier.

La nivelul țării se circulă în general pe un carosabil umed, în multe zone fiind semnalate precipitații sub formă de ploaie ușoară.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, circulația se desfășoară în condiții de ploaie slabă, pe un carosabil umed și valori normale de trafic, cu excepția autostrăzii A1 București-Pitești, unde se circulă în condiții de aglomerație la intrarea în capitală și a DN 1 Ploiești-Brașov, unde sunt înregistrate valori ridicate de trafic în zona localității Comarnic, județul Prahova, ca urmare a unui accident rutier produs între două autocamioane pe timpul nopții, în direcția Ploiești – Brașov, soldat cu rănirea unei persoane transportate la spital. La această oră nu mai sunt impuse restricții de trafic.

Pentru o circulație în siguranță pe timp de ploaie, recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanța de siguranță dintre autovehicule, să folosească sistemele de iluminare și ștergătoarele, să nu bruscheze comenzile volanului și să evite depășirile periculoase sau alte manevre riscante, sporind atenția în trafic!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura