ACTUALITATEUltima ORA

INCIDENT SOCANT : TANAR ATACAT DE URS LA DARMANESTI

INCIDENT SOCANT : TANAR ATACAT DE URS LA DARMANESTI

 

O plimbare în sălbăticia Munților Nemira s-ar fi putut transforma într-un episod dramatic pentru un tânăr din Dărmănești.
Duminică, 10 martie, un tânăr  alaturi de doi prieteni curajoși, s-a aventurat pe trasee mai puțin umblate și nemarcate, descoperind că întâlnirea cu natura sălbatică poate lua o turnură înfricoșătoare.

În timp ce se retrăgeau din zona mai abruptă spre drumul forestier, traversând o zonă cu mulți arbori doborâți, cei trei prieteni au avut un contact neașteptat cu un urs care dormea liniștit la rădăcina unui copac rupt.

Momentul întâlnirii s-a transformat în coșmar atunci când ursul, trezindu-se brusc, l-a atacat pe tânărul din Dărmănești, tragându-l de picior. Doar strigătele disperate ale victimei și loviturile aplicate sălbăticiunii în zona capului au reușit să o alunge și să oprească atacul înainte ca situația să devină o tragedie.

Eforturile prietenilor săi și reacția promptă în fața pericolului au contribuit la evitarea unei tragedii mai mari. După momentul atacului, tânărul a fost imediat transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Este un avertisment încă o dată asupra pericolelor neașteptate pe care le poate ascunde sălbăticia, subliniind importanța prudenței și cunoașterii mediului în astfel de expediții în natură. Autoritățile locale au fost alertate și vor investiga circumstanțele acestei întâmplări șocante în Munții Nemira.

sursa foto : facebook

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura