ACTUALITATEUltima ORA

Aventură de la 39 de euro: Aeroportul George Enescu Bacău anunță zboruri directe către Roma

Aventură de la 39 de euro: Aeroportul George Enescu Bacău anunță zboruri directe către Roma 

Într-un comunicat recent, Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău a adus o veste îmbucurătoare pentru amatorii de călătorii. Este vorba de zboruri directe către Roma, disponibile la doar 39 de euro! Cu o ofertă specială în luna februarie, acest anunț vine cu un îndemn captivant: „Februarie = Vacanța Copiilor în Roma!”

Suntem încurajati să descoperim farmecul „Orașului Etern” alături de cei mici, oferind oportunitatea de a explora monumente impresionante precum Colosseum-ul, de a participa la ateliere de pizza și de plimbări relaxante prin parcuri pitorești. Roma devine astfel destinația ideală pentru o vacanță plină de distracție și descoperiri culturale.

Cu o invitație deschisă la planificarea următoarei vacanțe, Aeroportul Bacău încurajează călătorii să-și rezerve zborurile directe, aducând ocazia de a petrece timp de calitate într-unul dintre cele mai fascinante orașe europene. Cu un preț de doar 39 de euro, această ofertă specială face călătoria spre Roma accesibilă și atractivă pentru toți cei dornici de o escapadă captivantă.

Pentru a împărtăși bucuria călătoriei, Aeroportul bacauan îndeamnă pasionații de călătorii să eticheteze prietenii în postare și să înceapă planificarea aventurii lor în „Orașul Etern”. Rezervările pentru zborurile directe din Bacău către Roma sunt acum disponibile, deschizând ușa către o experiență memorabilă în capitala Italiei.

Comunicatul celor de la aeroport:


“Februarie = Vacanța Copiilor în Roma!
Descoperă aventura în „Orașul Etern” cu cei mici! De la explorarea Colosseum-ului la atelierele de pizza și plimbările în parcuri, Roma este destinația perfectă pentru o vacanță plină de distracție și descoperiri! Etichetează-ți prietenii la această postare și planificați-vă următoarea vacanță cu zboruri directe din Bacău! Rezervă-ți zborul direct din Bacău acum!“

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura