Acasă SOCIAL Bilete de tratament pentru pensionari și asigurați

Bilete de tratament pentru pensionari și asigurați

0

Bilete de tratament pentru pensionari și asigurați: Oportunitatea unei îngrijiri adecvate în stațiuni renumite”

Instituția noastră a primit în vederea distribuirii în seria VI a anului 2023 un număr de 43 de bilete de tratament destinate pensionarilor și asiguraților care au depus cereri pentru luna mai 2023. Aceste bilete oferă posibilitatea de a beneficia de servicii de tratament în stațiunile pentru care s-au încheiat contracte de furnizare de servicii cu societăți private. Astfel, oferta include 5 locuri în stațiunea Bălțătești, 6 locuri în Mangalia, 4 locuri în Neptun, 2 locuri în Ocna Șugatag, 2 locuri în Sovata, 22 locuri în Târgu Ocna și 2 locuri în Techirghiol.

Bilete de tratament pentru pensionari și asigurați

Pentru a beneficia de aceste bilete de tratament, persoanele interesate pot solicita informații și depune cereri începând cu data de 18 mai 2023, la ghiseul nr. 2 al Casei Județene de Pensii Bacău. Pentru înregistrarea cererii, este necesar să prezinte actul de identitate în original și biletul de trimitere eliberat de medicul de familie sau medicul specialist.

De asemenea, persoanele care solicită acordarea unui bilet de tratament în regim de gratuitate, pe baza certificatului de încadrare în grad de handicap, trebuie să prezinte, alături de certificatul de încadrare în grad de handicap, și „Programul individual de reabilitare și integrare socială” (în original și copie) eliberat de Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulți.

Aceste bilete de tratament reprezintă o oportunitate valoroasă pentru pensionari și asigurați de a beneficia de îngrijire și tratament în stațiuni recunoscute pentru proprietățile terapeutice ale resurselor naturale. Prin intermediul contractelor încheiate cu societățile private, asigurăm servicii de înaltă calitate și confort, într-un mediu care favorizează refacerea și recuperarea.

Această inițiativă vine în sprijinul persoanelor care au nevoie de asistență medicală și de tratamente specifice, oferindu-le posibilitatea de a beneficia de servicii adecvate pentru îmbunătățirea stării lor de sănătate. Ne dorim ca aceste bilete de tratament să aducă beneficii semnificative și să contribuie la îmbunătățirea calității vieții beneficiarilor.

Astfel, prin intermediul acestei campanii, ne propunem să asigurăm accesul la servicii medicale de înaltă calitate și să sprijinim procesul de recuperare și reabilitare a celor care au nevoie.