Cultură & EducațieUltima ORA

Cantemir domină Olimpiada de Istorie – Performanțe Excepționale ale Elevilor!

Cantemir domină Olimpiada de Istorie – Performanțe Excepționale ale Elevilor!

Elevii Colegiului Național „Dimitrie Cantemir” au dovedit încă o dată că excelența este o trăsătură definitorie a școlii lor, ocupând locul întâi la Olimpiada de Istorie – faza județeană. Performanța lor remarcabilă în cadrul competiției este o dovadă a talentului, dedicării și pregătirii impecabile oferite de profesori.

Cei patru elevi care s-au evidențiat în cadrul Olimpiadei de Istorie sunt Andreea Marcu (clasa a VIII-a), Natalia Ilie (clasa a X-a), Victor Plutașu (clasa a XI-a) și Andrei Marcu (clasa a XII-a). Acești tineri promițători au demonstrat nu doar cunoștințe solide în domeniul istoriei, ci și abilități de analiză, sinteză și gândire critică, calități esențiale pentru succesul în această disciplină.

De asemenea, profesorul lor de istorie, Bogdan Romandas, merită felicitări pentru efortul și dedicarea pe care le-a investit în pregătirea acestor elevi. Munca sa susținută și îndrumarea lor au contribuit în mod semnificativ la realizarea acestor performanțe de excepție.

Nu trebuie să omitem nici participarea lui Justin Alex Andrișca, care, deși nu a ocupat primul loc, a reprezentat școala la această competiție de prestigiu.

Anul acesta, Cantemirienii au demonstrat încă o dată că sunt printre cei mai buni în domeniul istoriei, iar aceste rezultate de excepție sunt o sursă de mândrie pentru întreaga comunitate școlară. Felicitări tuturor elevilor și profesorului Bogdan Romandas pentru aceste realizări remarcabile.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura