ACTUALITATEUltima ORA

Decizie șoc a IPJ NEAMȚ- Rămas bun camarade!

Decizie de ultimă oră : echipa de conducere a  IPJ Neamț a decis anularea festivitățile programate pentru 25 martie, Ziua Poliției Române. Se va desfășura doar o ședință festivă restrânsă.

Știrea inițială aici 

Rămas bun camarade!

Cu inimile grele, ne adresăm vouă în aceste momente dificile. Ieri unul dintre colegii noștri a părăsit această lume într-un mod tragic și neașteptat, lăsând comunitatea polițiștilor din Neamț mai săracă cu un camarad, cu un prieten, cu un OM BUN.

Este greu de exprimat în cuvinte șocul și tristețea pe care le simțim cu toții. Prin munca sa, Bogdan a adus contribuții semnificative misiunii noastre, a încercat să facă lumea un loc mai bun.

În aceste momente de tristețe, din respect pentru colegul nostru și pentru familia sa, am decis să anulăm festivitățile pe care le gândisem pentru Ziua Poliției Române. Ne vom vedea în mijlocul comunității, într-un moment în care ne vom putea bucura pe deplin.

Eforturile noastre colective sunt acum îndreptate spre a susține investigațiile în curs, pentru a aduce lumină asupra acestui eveniment nefericit și pentru a învăța din el, în speranța că astfel de tragedii vor fi prevenite în viitor.

În numele întregii echipe, transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Memoria lui Bogdan va trăi mereu în inimile noastre!

Rămas bun camarade!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura