ACTUALITATEUltima ORA

Primarul i-a spart nasul unui localnic – victima a ajuns la spital

Primarul i-a spart nasul unui localnic – victima a ajuns la spital

Un incident de necrezut s-a petrecut  în localitatea Mușetești din județul Gorj, unde un primar este cercetat de poliție după ce a bătut un localnic. Victima a ajuns la spital cu nasul spart. Fapta a fost semnalată printr-un apel la numărul de urgență 112, iar echipajul de poliție care a ajuns la fața locului a constatat leziuni la nivelul feței victimei.

Conform relatărilor, conflictul a izbucnit între primarul localității și un cetățean, în timp ce cei doi participau la două petreceri separate, la o distanță de aproximativ 4 kilometri unul de celălalt. Conform unor informații, cetățeanul ar fi fost sunat de un apropiat al primarului, care l-ar fi informat că edilul se află la petrecerea la care urma să meargă și că acesta nu este dorit acolo.

Aflând despre discuție, primarul s-a urcat în mașină și s-a deplasat la petrecerea respectivă, unde l-a bătut pe localnic. După incident, primarul s-a întors la propria petrecere, iar victima a sunat imediat la numărul de urgență pentru a cere ajutor.

Acum, primarul din Mușetești, Cosmin Băban, se află în centrul unui dosar penal pentru lovire și alte violențe, iar autoritățile își continuă investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului.

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura