POLITICA

Cedarea listei de candidati de la senat a partidul Miscarea Populara Filiala Bacau catre Grupul oamenilor de afaceri bacauani pentru a-si stabili reprezentanti la alegerile Parlamentare din data de 06.12.2020

 

 

Usor in avans, ca sa nu bata la ochi, PMP Bacau transmite o invitatie la o conferinta de presa extrem de provocatoare prin tema abordata: “cedarea listei de candidati de la senat a partidul Miscarea Populara Filiala Bacau catre Grupul oamenilor de afaceri bacauani pentru a-si stabili reprezentanti la alegerile Parlamentare din data de 06.12.2020” – am incheiat citatul iar daca remarcati anumite inadvertente in exprimare sa stiti ca nu-mi apartin.

Foarte tare, as putea spune chiar curajoasa atitudine ca sa maschezi elegant lipsa de candidati catre Senat. Si totusi cand am vazut la cine anume face referire am ramas – ca sa folosesc o expresie mai putin eleganta  ca la dentist.

Motivul este lesne de inteles in conditiile in care Traian Basescu s-a exprimat cu subiect si predicat ca nu agreaza o alianta alta decat cu PNL. Sau poate gresesc.

Cine este persoana caruia I se cedeaza locul ?! Sergiu Sechelariu, fratele lui Dumitru Sechelariu, un om de toata isprava care a iubit poate prea mult Bacaul si pe bacauani insa viceversa nu prea a fost valabila.

Si acum sa revenim la Sergiu Sechelariu. Va mai aduceti aminte de PDSR? Eu da. Partidul Democratiei Sociale din Romania, sigla trei trandafiri. Ei bine, a muncit mult, s-a implicat, a fost ales ales senator din partea PDSR, dar a fost si  secretar de stat la Ministerul Transporturilor in Guvernul Nastase, iar la alegerile locale din 27 septembrie 2020 a candidat independent pentru functia de primar al Bacaului.

Asadar cui a cedat PMP Bacau lista de candidati la Senat?

Retoric ma intreb Traian Basescu oare stie????

 

PS : nu pot sa nu remarc o exprimare spumoasa :”din Parlament pleaca toate problemele catre tara” .

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura