Acasă Actualitate Cine va răspunde in cazul tragediei de la Tg Ocna?!

Cine va răspunde in cazul tragediei de la Tg Ocna?!

0

Tragedia celor doi soți arsi de vii, iar casa a fost mistuita de flăcări in urnă unui incendiu devastator nu a rămas fără ecou in comunitate.
Comentarii dure au fost adresate conducerii orasului Tg Ocna care a fost acuzata ca se foloseste masina de pompieri in alte scopuri și nu la salvarea vieților omenești și a bunurilor cetățenilor.
Câțiva tirgocneni ne-au trimis fotografii in care apare casa familiei care a ars de vie sau mai bine spus ce a rămas din casa.

Speram ca măcar data viitoare alesii orasului Tg Ocna vor putea gestiona corespunzător și sa preîntâmpine repetarea unei asemenea tragedii.

PS: 17 minute susțin oamenii ca le-au trebuit pompierilor din Tg Ocna sa ajungă din centru pana pe strada Morii! O fi mult, o fi puțin nu știm ideea este ca masina de pompieri trebuia sa fie plină cu apa iar pompierii in post nu acasa pe motiv ca nu sunt bani suficienți  pentru salarii.

PPS: Cu o masina cu o capacitate de 3000 de litri de apa nu prea ai ce face la un incendiu serios, eventual la stropit de flori, poate conducerea orasului se va preocupa și repararea celei de-a doua autospeciale de pompieri cu o capacitate de 10.000 litri care sta in garaj.

PPPS: Obligația instituției primăriei Tg Ocna de avea pompieri, atrage o răspundere uriașă. Suntem curioși cine/dacă/ când va Răspunde pentru pagubele umane și materiale.