Acasă Sport Comănești – Cupa Națională Valea Muntelui la Qwan-Ki-D0

Comănești – Cupa Națională Valea Muntelui la Qwan-Ki-D0

0
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
somproduct.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
manukashop.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
neakaisa.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
creditprime.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
chilipirul-zilei.ro/
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

Campionii noștri, viitorul nostru !

În perioada 11-12 iunie 2022, la Centrul de Agrement Trotuș – Ionuț Iftimoaie Comănești, Bacău a avut loc o adevărata sărbătoare a Artelor Marțiale, Metoda Qwan-Ki-Do : Cupa Națională Valea Muntelui, ediția a IV-a, pentru copii și juniori (4-17 ani).

 

 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

 

La această competiție au participat peste 150 de sportivi, reprezentind 9 cluburi, din 5 județe. Rezultatele tuturor au fost remarcabile, iar fericirea copiilor a fost de nedescris. Evenimentul a fost organizat de : Asociația Sportivă Club Sportiv Valea Muntelui Comănești în parteneriat cu Primăria Orașului Comănești. Pe parcursul celor 2 zile au fost prezenți invitați speciali: primarul Orașului Comănești ec. Viorel Miron, subprefectul județului Bacău, Narcis Jitaru, Ionuț Iftimoaie, fost campion mondial la K1. Sportivii au evoluat la 7 probe de concurs:

Probe tehnice, individual, sincron pe echipe, lupte regizate pe echipe ;

Probe tehnice de arme tradiționale, baston, nunchakcu, individual, sincron pe echipe, lupte regizate pe echipe

Proba de luptă competițională

“Micii sportivi, toți au creat un impresionant festival al Qwan Ki Do-ului în România prin evoluții spectaculoase de o calitate apreciabilă. Elevii sportivi au primit un binemeritat început de vacanță încununat cu zâmbete, bucurie și rezultate pe măsură, precum au fost și rezultatele școlare. Mulțumim din suflet domnului primar ec. Viorel Miron, care, ca de fiecare dată ne ajuta și ne sprijină necondiționat” a precizat conducerea clubului sportiv Valea Muntelui Comănești, ing. Preda Dorel, Centura Neagră, 5 Dang.