SPORTUltima ORA

Comănești – Cupa Națională Valea Muntelui la Qwan-Ki-D0

Campionii noștri, viitorul nostru !

În perioada 11-12 iunie 2022, la Centrul de Agrement Trotuș – Ionuț Iftimoaie Comănești, Bacău a avut loc o adevărata sărbătoare a Artelor Marțiale, Metoda Qwan-Ki-Do : Cupa Națională Valea Muntelui, ediția a IV-a, pentru copii și juniori (4-17 ani).

 

 

La această competiție au participat peste 150 de sportivi, reprezentind 9 cluburi, din 5 județe. Rezultatele tuturor au fost remarcabile, iar fericirea copiilor a fost de nedescris. Evenimentul a fost organizat de : Asociația Sportivă Club Sportiv Valea Muntelui Comănești în parteneriat cu Primăria Orașului Comănești. Pe parcursul celor 2 zile au fost prezenți invitați speciali: primarul Orașului Comănești ec. Viorel Miron, subprefectul județului Bacău, Narcis Jitaru, Ionuț Iftimoaie, fost campion mondial la K1. Sportivii au evoluat la 7 probe de concurs:

Probe tehnice, individual, sincron pe echipe, lupte regizate pe echipe ;

Probe tehnice de arme tradiționale, baston, nunchakcu, individual, sincron pe echipe, lupte regizate pe echipe

Proba de luptă competițională

“Micii sportivi, toți au creat un impresionant festival al Qwan Ki Do-ului în România prin evoluții spectaculoase de o calitate apreciabilă. Elevii sportivi au primit un binemeritat început de vacanță încununat cu zâmbete, bucurie și rezultate pe măsură, precum au fost și rezultatele școlare. Mulțumim din suflet domnului primar ec. Viorel Miron, care, ca de fiecare dată ne ajuta și ne sprijină necondiționat” a precizat conducerea clubului sportiv Valea Muntelui Comănești, ing. Preda Dorel, Centura Neagră, 5 Dang.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura