Ultima ORA

Coronavirus – masuri luate pe Aeroportul Bacau

Coronavirus – masuri luate pe Aeroportul Bacau

Ce se intampla cu toate zborurile din/spre Italia

Declaratia de azi a lui Dorian Pocovnicu, directorul de dezvoltare Aeroportului Bacau

„Aeroportul Bacau a implementat inca din prima zi de cand a aparut subiectul Coronavirus toate masurile impuse si dispuse de Ministerul Sanatatii, de Directia de Sanatate Publica incepand de la achizitionarea de materiale specifice : dezinfectanti, manusi si alte elemente care tin de igiena de tot tronsonul sipe tot fluxul de pasageri.De asemenea au fost achizitionate, in regim de urgent, termoscanere pentru temperatura. In paralel cu masurile de informare a pasagerilor care tranziteaza terminalul Bacau, incepand de astazi au fost dispuse masuri de distribuire a unor formulare pentru toti pasagerii care vin din Italia. Aceste formulare completate vor fi predate la Politia de Frontiera urmand ca toate sa fie transferate catre Directia de Sanatate Publica, institutie care incepand de ieri la fiecare cursa de Italia are prezenta cu un medic si cu specialisti la partea de procesare sosiri”.

 

Mai raman cateva intrebari legate de cei care au sosit in ultima luna din China si care nu au trecut printr-o perioada de caratina. Ce se intampla cu ei ?

Sunt sau nu in vreo evidenta?!

Sunt pregatite autoritatile sa faca fata unui mare numar de romani care se vor intoarce acasa din Italia de sarbatorile pascale ?!

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura