ACTUALITATEUltima ORA

Cu elevii ce ați avut?!

Noroc cu cineva care mi-a făcut captura de ecran și mi- a trimis postarea primarului Cristian Ciubotaru, pardon pt exprimare, ci contul  de Facebook “Târgu Ocna”. Primarul Ciubotaru nu postează ci doar distribuie ce scrie “Târgu Ocna”.

Am o nedumerire : oare chiar toată Târgu Ocna împărtășeste acest punct de vedere … sau doar o parte  … ?!

Iertata sa-mi fie glumița dar revin la motivul pentru care scriu aceste rânduri.

Pe lângă postarea stufoasa, plină de buruieni asezonată cu un limbaj de lemn am înțeles ca “Târgu Ocna” s-a laudat ca s-au dat burse pentru elevi.

Cu o singura mențiune : pe timpul fostului primar s-au dat acele burse.

Da, da fostul primar … ala pe care unii obișnuiau sa îl reclame la Bacau pe când le era sef – și la partid și in administrație. Ala care nu-i lasă sa se afirme deși fostul i-a adus in Primaria Tg Ocna, ala după numele căruia unii vroiau sa numeasca o strada in campania electorală și chiar s-au pozat pe acolo … așa sa rămâna pt eternitate …

Pai o fi chiar corect măi domnule “Targu Ocna” sa va lăudați cu munca altuia și nici măcar sa nu-l menționați ?!

Și  nu e prima data mai domnule “Târgu Ocna” când faci chestiunea asta …

Multe a mai făcut fostul primar dar aștept cu interes sa vad – dacă m-o mai primi in ședințele de consiliu – ce face și actualul primar …

PS : pana una, alta copiii sa-și vada de treaba lor – a se citi de joaca lor- ce tot atâta învățătura – dacă e sa ne luam după respingerea proiectului in consiliul local.

PPS: mai domnule “ Târgu Ocna” intreaba-l pe domnul primar ( ca vad ca te urmărește) cine sunt consultanții și arhitectul cu care a purtat discuții vizavi de parcări … agenda primarului este obligatoriu sa fie publica !

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura