ACTUALITATEUltima ORA

Cum arată harta infectării cu noul coronavirus în instanțe și parchete

 

Bacau- o grefieră a murit
Numărul cazurilor de COVID -19 crește

 

Tribunalul și Judecătoria Sibiu- 21 de persoane infectate. Inclusiv președintele Tribunalului Sibiu a fost depistat pozitiv. S-a luat decizia testării întregului personal.
Bacău – o grefiera a murit. Pe 2 noiembrie, sindicatul grefierilor din Bacău a anunţat că s-a înregistrat primul deces cauzat de COVID-19 în sistemul judiciar, fiind vorba despre o grefieră de 48 de ani. Reprezentanţii Sindicatului Dicasterial au acuzat DSP Bacău că nu face anchete epidemiologice la instanţele şi parchetele din judeţ.
Tribunalul Maramureș – un judecător și un grefier au fost testați pozitiv la noul coronavirus. Anunțul a fost făcut de Tribunalul Maramureș pe Facebook, pe 5 noiembrie. În acest context, programul cu publicul a fost suspendat între 5 și 10 noiembrie 2020.
Judecătoria Galați a anunțat într-un comunicat de presă că a suspendat judecarea proceselor, cu excepția celor urgente și a celor care se soluționează fără citarea părților, între 5 și 17 noiembrie 2020.
un judecător din Ialomița este internat la ATI COVID la Spitalul Militar București, potrivit asociațiilor de magistrați.
Cazuri de infectare în rândul magistraților și grefierilor și la Curțile de Apel Cluj, Craiova și București, potrivit asociațiilor de magistrați.

Asociațiile magistraților solicită MJ și CSM măsuri pentru digitalizarea instanțelor astfel încât procesele să se desfășoare online.

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura