Cultură & EducațieUltima ORA

Cum vor sta elevii in bănci la simularea de Bacalaureat si Evaluarea Nationala

Luni, 22 Martie încep simulările pentru examenul de Bacalaureat 2021 iar pe 29 Martie încep cele pentru Evaluarea Bationala.

Ministerul Educaţiei a anunţat că la simulările pentru Evaluare Naţională şi Bacalaureat elevii vor fi așezați câte unul în bancă, în ordine alfabetică, neamestecați cu cei din alte clase, potrivit edupedu.ro.

Simularea examenului de Bacalaureat 2021 pentru elevii claselor a XII-a și a XIII-a debutează luni, 22 martie, cu proba la Limba şi literatura română. Elevii vor avea la dispoziţiei 3 ore pentru a rezolva subiectele de la Limba şi Literatura Română.

Marţi, elevii claselor a XII-a și a XIII-a vor susţine proba obligatorie a profilului, adică istorie sau matematică. Miercuri, este organizată simularea pentru proba la alegere a profilului şi specializării, iar joi are loc simularea probei la Limba şi literatura maternă.

Reamintim că probele din cadrul simulării naționale încep la ora 9:00, moment în care în fiecare clasă se deschid plicurile sigilate care conțin subiectul multiplicat. Accesul elevilor în școli este permis până la ora 8:30.

 

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura