POLITICAUltima ORA

Decizie dură din partea instanțelor pentru Laurențiu Neghină

Primarul municipiului Onești, Laurențiu Neghină, se confruntă cu o decizie dură din partea instanțelor, care îi pot schimba radical traseul politic. Miercuri, 27 martie, Curtea Supremă a respins recursul său împotriva sentinței Curții de Apel Bacău din 2022, care a confirmat verdictul emis în 2016 de către Agenția Națională de Integritate (ANI), declarându-l incompatibil pentru a doua oară.

Această hotărâre juridică vine ca o lovitură puternică pentru Neghină, care se vedea în cursă pentru un nou mandat ca primar al municipiului Onești, cu sprijinul Partidului Social Democrat (PSD).
În lumina acestei decizii, potrivit procedurii legale, prefectul județului Bacău va fi cel care va constata încetarea mandatului lui Neghină.

Anunțul recent al lui Neghină privind intenția sa de a candida pentru un nou mandat din partea PSD pare acum a fi un vis spulberat.

Totuși, rămâne de văzut care va fi conținutul motivării sentinței, care ar putea influența posibilitatea sa de a candida în viitor la vreo funcție publică.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura