Acasă ACTUALITATE Delegație a ONU pentru refugiați la Comanesti

Delegație a ONU pentru refugiați la Comanesti

0
delegatie onu comanesti

Recent, Viorel Miron, primarul orașului Comănești, a primit vizita unei importante delegații internaționale conduse de Christian Lara, reprezentatul UNCHR – Agenția ONU pentru Refugiați.

 

Din delegație au făcut parte și reprezentanți ai Organizației Mondiale a Sănătății, ai Organizației Internaționale pentru migrație, și ai UNICEF.

Înalții oficiali au fost încântați de cele câteva ore petrecute în Comănești, prilej cu care au vizitat și câteva dintre obiectivele de referință.
”Este extrem de importantă deschiderea pe care o manifestăm față de orice colaborare instituțională, internă și externă, ce poate aduce beneficii comunității noastre. În ultimii ani am dezvoltat mai multe parteneriate, iar vizita actuală se înscrie în același calendar și în preocupările permanente pe care le avem în acest sens. Comăneștiul nu a fost ales întâmplător de această importantă delegație internațională, ci tocmai pentru că avem ce arăta, ce oferi și pentru că manifestăm o deschidere totală. De asemenea, investițiile din ultimii ani, care au schimbat în bine fața orașului nostru, demonstrează perseverență, dar și faptul că suntem parteneri serioși”, a declarat Viorel Miron, primarul orașului Comănești.