ACTUALITATERaja SAUltima ORA

Din nou apă cu program la Onesti

Apă cu program la Onești în perioada 08-09 martie 2024 ca urmare a unei avarii CRAB!

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de aducțiune aparținând CRAB SA (Compania Regională de Apă Bacău) se sistează furnizarea apei potabile în municipiul Onești, din această dimineață – 08 martie 2024.
Pentru a se putea asigura un minim necesar tuturor consumatorilor, dar și pentru realizarea unui nivel optim în rezervoarele de apă aferente Complexului de înmagazinare și pompare Cuciur, RAJA SA este nevoită să furnizeze apă în municipiul Onești după un program prestabilit. Astfel, alimentarea cu apă potabilă în municipiul Onești, se va realiza după următorul program:
Vineri – 08 martie 2024, în intervalul orar 18.00 – 20.00;
Sâmbătă – 09 martie 2024, în intervalul orar 06.00 – 08.00.
În aceste intervale alimentarea cu apă se va face cu o presiune mai mică decât în mod normal ceea ce va conduce la lipsa totală a apei în anumite zone, în funcție de topografia rețelei și de consumul înregistrat.
Reluarea furnizării apei în regim permanent și la parametrii optimi către toți consumatorii din municipiul Onești este determinată de timpul de remediere a avariei și de perioada necesară pentru umplerea conductei de aducțiune de către CRAB SA. Echipele noastre vor face toate manevrele specifice imediat ce vor fi refăcute stocurile de apă din rezervoare.
RAJA SA recomandă utilizatorilor consumul cu moderație al apei în acest interval de timp și asigurarea unor rezerve care să asigure necesitățile pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vom reveni cu informații despre stadiul și evoluția lucrărilor, în situația în care vor surveni modificări.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura