ACTUALITATEUltima ORA

Dublă sărbătoare la Centrul Cultural Multifuncțional Dofteana

Dublă sărbătoare la Centrul Cultural Multifuncțional Dofteana : Distincții de Cetățean de Onoare și Premiile pentru 50 de ani de căsătorie

Duminică, 12 mai 2024, Centrul Cultural Multifuncțional a fost gazda unei duble sărbători, marcate de acordarea distincțiilor de Cetățean de Onoare și premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Evenimentul a reunit personalități marcante ale comunității și a adus în prim-plan respectul și recunoștința față de cei care au contribuit semnificativ la dezvoltarea localității Dofteana.

Titlul de Cetățean de Onoare a fost acordat unor figuri remarcabile din diverse domenii, în semn de apreciere pentru activitatea lor de excepție. Printre cei onorați s-au numărat prof. Dr. Ing. Nicoleta Vartolomei,

 

 

prof. Lenuța Tifrea, Dr. Mihaela Bucur

și Dr. Ana Maria Stanciu. Aceste personalități au fost recunoscute pentru contribuțiile lor în educație, medicină și inginerie, contribuții care au avut un impact semnificativ asupra comunității.

Primarul comunei Dofteana, Ioan Bujor, a fost cel care a înmânat distincțiile de excelență celor 21 de cupluri care au celebrat 50 de ani de căsătorie. Cuplurile premiate au fost aplaudate pentru fidelitatea și devotamentul lor, simboluri ale unei vieți trăite în armonie și respect reciproc. „Prețuire tuturor și multă recunoștință!” a fost mesajul primarului, subliniind importanța acestor modele de stabilitate și dragoste într-o societate modernă.

Ceremonia a fost încărcată de emoție, atât pentru cei premiați, cât și pentru invitați. Atmosfera festivă a fost completată de momente artistice susținute de tineri talentați din localitate, care au adus un plus de strălucire evenimentului.

Acest eveniment a fost o dovadă a respectului și aprecierii pe care comunitatea le acordă celor care și-au dedicat viața bunăstării și progresului localității Dofteana.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura