SPORTUltima ORA

Motoare turate și adrenalină la Ediția a V-a OPEN RIDE Onești

Motoare turate și adrenalină la Ediția a V-a OPEN RIDE Onești

Sâmbătă, 18 mai, Oneștiul a fost locul de întâlnire pentru iubitorii de natură și senzații tari, găzduind un spectacol memorabil în cadrul celei de-a cincea ediții a reuniunii OPEN RIDE. Participanți și spectatori deopotrivă au oferit un show de zile mari, având în prim-plan ATV-uri și motociclete enduro.

Distracția a început pe terenul organizatorilor, situat strategic între cartierul „Satul Catolic” din Onești și localitatea Tuta, comuna Târgu Trotuș. Aici a fost amenajat și parcul tehnic, unde participanții și-au pregătit vehiculele pentru competiție.

Ediția din acest an a adunat un număr mare de participanți, cu vârste cuprinse între 14 și 40 de ani, veniți din diverse colțuri ale țării, inclusiv Buzău, Piatra Neamț, Adjud, Bacău, Bârlad, Comănești, Moinești, Tg Ocna și Oituz. Această participare națională a subliniat atractivitatea și notorietatea crescândă a evenimentului OPEN RIDE.


Un element de noutate și interes a fost prezența Clubului Ghost Riders, care s-a alăturat evenimentului. Membrii clubului au oferit demonstrații impresionante, captivând atenția publicului cu manevrele lor îndrăznețe și tehnicile avansate de pilotaj.

Atmosfera a fost electrizantă, cu motoare turate la maxim și trasee pline de provocări. Fiecare concurent a demonstrat curaj și abilități remarcabile, navigând cu dexteritate pe terenul accidentat și oferind un spectacol de neuitat. Publicul a fost ținut în priză de la început până la sfârșit, aclamațiile și aplauzele lor încurajându-i pe participanți să dea tot ce au mai bun.

OPEN RIDE un eveniment de referință a atras un număr mare de entuziaști ai sporturilor extreme. Organizatorii au reușit să creeze un cadru sigur și bine organizat, care a permis desfășurarea în condiții optime a competițiilor și demonstrațiilor.

Participanții și spectatorii au plecat acasă cu amintiri pline de adrenalină și entuziasm, așteptând cu nerăbdare următoarea ediție.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura