Acasă ACTUALITATE Excelenta Sa, Andrei Grinkevich ambasadorul Belarusului, in vizita la Darmanesti

Excelenta Sa, Andrei Grinkevich ambasadorul Belarusului, in vizita la Darmanesti

0
andrei grinkevich belarus

Duminica, 16 mai la Pensiunea Magic Garden, primarul orasului Darmanesti, Constantin Toma a organizat o întâlnire oficială cu Excelența Sa, Andrei Grinkevich ambasadorul Belarusului in Romania dar și cu mediul de afaceri din zona.

Au răspuns invitatiei lansate de către primarul orasului Darmanesti, Constantin Toma  medicul stomatolog Sorin Verdeș, darmanestean la origine, Marius Diaconescu- reprezentantul ONG – ului Sunetul munților, Mihai Boatca, Sorin Apostol , Sorin Simon, Gelu Cheptanus, Mihaela Micloș și Stefania Vatavu dar și Nelutu  Chirilus.

La eveniment au participat Valentin Vieru, primarul municipiului Moinesti, dar si Cristian Ciubotaru, primarul orasului stațiune Tg Ocna.

A fost o întâlnire in cadrul căreia s-a discutat despre vizita ce urmeaza a fi realizată in Minsk, capitala Republicii Belarusului, despre oportunitățile colaborare. 

De altfel, Excelenta Sa, Andrei Grinkevich, ambasadorul Belarusului in Romania a făcut o scurta prezentare a Republicii Belarus.

In încheiere primarul orașului Darmanesti, Constantin Toma a mulțumit tuturor participanților și si-a exprimat convingerea ca aceasta vizita in Belarus nu va reprezenta doar o vizita turistică ci reale oportunități de dezvoltare a mediului de afaceri din Darmanesti.