Acasă ACTUALITATE Haideți să facem Bacăul verde!

Haideți să facem Bacăul verde!

0
catalina ciofu bacaul verde

Sâmbătă, 10 aprilie s-a dat startul actiunilor de reimpadurire organizate in anumite zone ale judetului Bacau. Acesta se va desfasura timp de o luna zile, mai precis in perioada 10 aprilie-10 mai. Evenimentul este realizat de catre Organizația Femeilor Liberale Bacău și Tineretul Național Liberal Bacău. La eveniment a participag si deputatul bacauan Catalina Ciofu, o prezenta nou pe esicherul politic insa extrem de implicata in viata cetatii.

Azi ( sâmbătă, 10 Aprilie-n.r.) am plantat puieți de brad alături de colegii din PNL Bacău, cu sprijinul Ocolului Silvic Fântânele, Primăria Hemeiuș și Direcția Silvică Bacău.

Felicit Organizația Femeilor Liberale Bacău și Tineretul Național Liberal Bacău pentru organizarea acestei acțiuni, care face parte din campania de împădurire ce continuă până pe 10 mai, „Haideți să facem Bacăul verde!”.

Mi-am amintit cu această ocazie cum mă încărcam de energie la sfârșit de săptămână trecând din Trebeș în Hemeiuș prin pădure pe bicicletă.
Natura este izvor de energie, iar băcăuanii se pot mândri cu asemenea pădure aproape de oraș. Împreună prețuim natura!

#facemBacaulverde #dezvoltamBacaul” a postat pe Facebook deputatul PNL Cătălina Ciofu.

Ii transmitem și noi felicitări deputatului bacauan Catalina Ciofu pentru implicarea in astfel de acțiuni și ar fi frumos ca restul parlamentarilor sa-i urmeze exemplu.