Acasă ACTUALITATE I-a rupt bâta de baseball de cap

I-a rupt bâta de baseball de cap

2
maurizio leonardi

Update comunicatul de presa IPJ Bacau

“La data de 10.04.2021, polițiștii din Onești au fost sesizați de un bărbat de 70 de ani, din localitate, despre faptul că, ar fi fost agresat de un tânăr. Din investigațiile efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, in seara zilei de 09.04.2021, bărbatul de 70 de ani L-ar fi invitat pe tânăr la locuința sa unde ar fi rămas până în jurul orei 04.00 când ar fi fost agresat de acesta și deposedat de suma de 500 de euro și două telefoane mobile. Polițiștii continuă cercetările față de tânărul în cauză, în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie” se arată in comunicatul de presa.

 

La un pas pe lângă moarte a trecut Maurizio Leonardi, un italian stabilit de 30 de ani in Onesti.
Pe 9 Aprilie și-a sărbătorit ziua de naștere iar unul dintre invitați, mai Petrecăreț din fire, a rămas peste noapte la Maurizio sa doarmă pe canapea.
In noaptea de 9 spre 10 Aprilie, in jurul orei  4.00 Maurizio s-a trezit sub o ploaie de lovituri. Agresorul, căruia o sa-i spunem Mario,  in timp ce gazda dormea in dormitor, a cotrobăit prin casa a găsit o bată de baseball și a început sa-l lovească pe Maurizio pana când a rupt bâta de victima.
Rănit și speriat Maurizio a avut prezenta de spirit și sa strige : ,,banii. Vrei banii?”. A fost cuvântul magic care l-a făcut pe agresor sa se oprească din bataie.

Maurizio i-a dat cei 500 de euro și 1000 lei din portofel si  așa a scăpat cu viața.
Pentru a împiedica victima sa sune la politie agresorul i-a luat și telefoanele.

Vom reveni cu noi detalii.