Acasă ACTUALITATE Marilena a plecat după soare, fluturi și vata pe bat / Dumnezeu...

Marilena a plecat după soare, fluturi și vata pe bat / Dumnezeu s-o ierte

0

,, Plecată după soare…..fluturi……și vată pe băț….”❤️” cu toată dragostea…rămas bun șefa noastră dragă ❤️❤️😔

Cu durere în suflete, colegii şi echipa managerială de la SC Lusi Union Silusi SRL anunţă trecerea în nefiinţă a uneia dintre cele mai iubite şi apreciate colege, Marilena Pintilie!

Marilena iubea viața, avea și motive, îi dăduse o profesie pe care o îndrăgea, un soț care o venera și pe care și l-a ales încă de pe când era studentă a Facultății de chimie și inginerie a textilelor -a  absolvit-o în 1993.
Binecuvântarea lui Dumnezeu nu s-a oprit aici.  Marilena Pintilie a fost răsplătită încă o dată de viață cu doi fii, pe care i-a crescut, educat şi instruit admirabil împreună cu Lucian: coleg, soț și confident.

Avea motive de mândrie – rezultatele de excepție ale fiilor lor, cel mare absolvent al unei prestigioase universități britanice de IT, mezinul un licean strălucit al Colegiului Cantemir, au răsplătit-o încă o dată pe Marilena, împlinită și mândră în același timp.

15 ani de munca la Sc Lusi Union Silusi Srl și a fost foarte  apreciată mult la locul de muncă, acolo unde coordona activitatea a 300 de angajați, ca responsabil la SC Lusi Union Silusi SRL.

Insa o umbra avea sa o întunece pe Marilena Pintilie. Urma o bătălia grea cu o boală cumplită, pe care nu a reușit să o convingă nicicum că fiii și soțul ei, prietenii și colegii de la locul de muncă au nevoie de sprijin, iubire, zâmbete.

Marilena Pintilie a plecat după soare, fluturi și vata pe bat însă a lăsat în urmă durere și dor, nevoia de a avea mama, soție, prietenă, colegă, dar mai ales, amintiri încrustate în suflete și gândurile fiecăruia celor care au întâlnit-o în viața pământeană.

Odată cu Marilena pleacă dincolo de nori și veselia ei, zâmbetul curat și bucuria de a pune suflet în tot ce făcea.
,, Plecată după soare…..fluturi……și vată pe băț….”❤️” cu toată dragostea…rămas bun șefa noastră dragă ❤️❤️😔
Drum bun, draga noastră colega! Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente de grea încercare!