Acasă ACTUALITATE Mulțumesc îngerilor de la ATI Onesti

Mulțumesc îngerilor de la ATI Onesti

1

De mai bine de un an de zile doctorii și personalul medical de la Spitalul Sf Ierarh Dr. Luca Onesti sunt exact ca pe front. Unii pacienți s-au vindecat, in mod cu totul miraculos, pentru alții deznodământul nu a fostul unul fericit pierzând lupta cu viața.

Recunoștința pe care o simt cei care au fost salvați din ghearele morții provocate de covid nu poate fi descrisă in cuvinte.
Lacrimile din ochi, de fericire sunt cel mai frumos cadou pentru cei care lupta, zi de zi, ceas de ceas cu acest inamic tăcut, invizibil, care lovește fără mila.
Pacienții odată smulși din mainile morții găsesc putere sa transmită cuvintele lor frumoase. de mulțumire.

Acum a venit rândul lui Ion Mihai, un Onestean de 64 de ani sa spună :
MULȚUMESC medicilor și personalului medical de la spitalul Onestean.
Pe 15 Martie a fost dus de urgenta la spital unde a primit vestea care a căzut ca un trăznet: pozitiv covid 19.
Având multiple comorbidități pe 27 Martie a intrat in coma fiind pus pe aparate.
Îngerii săi păzitori de la ATI Onesti au reușit in urma tratamentului sa-l readucă la viața și sa-l scoată din coma.
Îngerii au nume chiar dacă lui Mihai, revenit din moarte, ii păreau ca sunt “ astronauți”. Este vorba de Dr. Dumitru Vartic, Dr. Iurie Bostan, Dr. Ancuța Veronica Blejusca și Dr. Cristina Baiceanu, psiholog Catalina Liliac alături de 15 asistente, 4 infirmiere și 3 ingrijitoare.
Vindecarea sa a fost una miraculoasa pentru toți. Putini din cei intrați in coma, intubați își mai revin.
“ Mi-am dorit foarte mult sa trăiesc sa na bucur de nepoțica mea Miruna, iar anul acesta mai aștept doi nepoți. Unui in august și altul in Octombrie. Cei care citiți aceste rânduri va spun sa nu faceți ca mine: sa stați pana in ultima clipa. Mergeți din timp pentru ca sa va puteți bucura de viața alături de cei dragi, Dacă puneți pret pe viața voastră nu stați pana in ultima clipa!
Pot spune ca datorez viața mea îngerilor de la ATI Onesti! “ ne-a declarat Mihai Ion.

Acesta s-a vindecat de covid, se recuperează și de abia așteaptă sa revină acasa, in familie alături de soția sa Daniela, de copii, de nepoata si de viitorii nepoți.