ACTUALITATEUltima ORA

Intervenție salvatoare a polițiștilor din Bacău- un tânăr trăiește grație lor

Intervenție salvatoare a polițiștilor din Bacău- un tânăr trăiește grație lor

 

Într-o acțiune deosebit de curajoasă, patru tineri polițiști din Bacău, membri ai Sindicatului Politistilor – Sidepol, au intervenit rapid într-o situație extrem de delicată de tentativă de suicid. P.D.G., B.D., S.A., și S.V. din Compartimentul de Siguranță Publică și Patrulare au făcut față cu profesionalism unei situații îngrijorătoare.

Pornind în trombă la fața locului, polițiștii au găsit un tânăr care, în urma unei depresii profunde, a încercat să-și pună capăt zilelor taindu-si gâtului. Cu promptitudine și abilități de prim ajutor, acești eroi ai legii au acordat asistență medicală crucială până la sosirea echipajelor specializate.

Scena, parcă desprinsă din exercițiile paramedicilor, s-a transformat într-un moment de solidaritate și responsabilitate civică. Eforturile conjugate ale polițiștilor și ale personalului medical au dus la stabilizarea tânărului și la transportarea acestuia la unitatea spitalicească.

„Ne mândrim cu astfel de colegi salvatori și mulțumim că luptați alături de noi și de locuitorii Bacăului! Oameni buni, în viață apar și tot vor apărea probleme. Noi, polițiștii și Poliția Română, suntem alături de voi în cazurile acestea dificile. Nu recurgeți la astfel de fapte în urma cărora să plângă cei dragi și apropiați ai voștri; mai bine ne căutați și… dăm noi cafeaua sau ceaiul… Schimbarea suntem noi!” a transmis SidePol, subliniind importanța sprijinului comunitar în momentele dificile.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura