Acasă ACTUALITATE Investim neîncetat pentru binele elevilor noștri

Investim neîncetat pentru binele elevilor noștri

0

Liceul Tehnologic Dărmănești dezvolta parteneriate și implementeaza proiecte menite să îmbunătățească calitatea actului didactic și dotările instituției.
“Urmărim astfel să ne punem amprenta în mod pozitiv asupra experienței pe care elevii o au în cadrul instituției noastre de învățământ și să le deschidem orizonturile către alegeri potrivite pentru ei în cariera pe care o vor urma. Fabrica de panel HS Baco Panels din Comănești, parte a HS Timber Group, este unul dintre colaboratorii noștri care ne-a sprijinit considerabil în ultimii doi ani. Elevii de la școala profesională de la profilul mecanic au beneficiat de stagii de practică plătite în cadrul fabricii moderne de la Comănești și de posibilitatea angajării după terminarea studiilor. Liceul a beneficiat și de o sponsorizare din partea HS Baco Panels care ne-a permis să placăm pereții coridoarelor și să pavoazăm sălile de clasă. Mulțumim domnului primar Constantin Toma pentru sprijinul logistic și financiar și pentru implicarea constantă!
Mulțumim HS Baco Panels și domnului director Alexandru Agache pentru oportunitățile oferite elevilor noștri și contribuția consistentă adusă la îmbunătățirea bazei noastre materiale!” Se arată in comunicatul Liceului Tehnologic Darmanesti.