POLITICAUltima ORA

Irina Bălan – candidata USR la funcția de primar al Onestiului

Sâmbătă, 23 martie la o ora care ne va fi comunicată ulterior are loc lansarea candidatului pentru funcția de primar al municipiului Onești din partea USR.

Cu toate ca la nivel național există o alianță între USR-PMP-FD la nivelul municipiului Onești aceasta nu va funcționa- este declarația transmisă chiar de către prof. Irina Bălan, candidata la funcția de primar al Onestiului din partea USR.

Contactată telefonic prof. Irina Bălan ne-a oferit câteva precizări:

“ La Onești mergem singuri nu va exista nicio alianță între PMP și USR. Sunt conștientă ca va fi o luptă grea, dar nu imposibilă. Am mai candidat în 2016, din partea PMP, când partidul era la pământ, iar Valerian Vreme era la UNPR și nu regret nimic. A fost o experiență care m-a făcut mai puternică. Ruptură între mine și PMP s-a produs in momentul în care a fost adus să candideze ca primar al Onestiului Laurențiu Neghină. Atunci m-am rupt de PMP pentru ca nu pot susține un om care a vrut să-și fure diploma de bac în condițiile în care noi ceilalți am obținut-o prin muncă cinstită. Nu am nimic personal cu Laurențiu Neghină, nu îl cunosc, dar nu am putut fi de acord cu asta “ ne-a precizat Irina Bălan.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura