Acasă Actualitate Jandarmii băcauani, la ceas de bilanț!

Jandarmii băcauani, la ceas de bilanț!

0

Miercuri, 12 Ianuarie jandarmii bacauani și-a evaluat activitatea, rezultatele obținute in 2021.

“În anul 2021 ne-a încercat un amalgam de trăiri…ne-am gândit de fiecare dată la cei din jurul nostru si ne-am dorit să îi protejăm și să le transmitem siguranță în cele peste 700 de misiuni executate.🤝
Deși, suntem adepții dialogului, uneori, au fost necesare și unele măsuri coercitive, iar în anul 2021 am fost nevoiți să aplicăm 6721 de sancțiuni în valoare de 1.332.550 lei.
De asemenea, echipajele de jandarmerie au constatat 430 de infracțiuni în mod independent, precum și în sistem integrat, în cooperare cu efectivele de poliție.
La apelurile primite prin serviciul național de urgență 112 sau telefonic, la dispeceratul unității, jandarmii băcăuani au întervenit în mai mult de 1550 de cazuri, cu luarea măsurilor legale care s-au impus față de cei care au încălcat prevederile legale.
A fost un an atipic în care cea mai mare provocare a fost să redefinim normalitatea și să punem sănătatea și grija pentru cei din jur pe primul loc.
Mulțumim băcăuanilor care au respectat prevederile legale şi ne-au fost alături, pentru protejarea comunităţii noastre!
Noi vom rămâne în continuare vigilenți și pregătiți să vă oferim sprijin!” se arată in comunicatul de presa.

De altfel, subprefectul județului Bacau, Narcis Jitaru i-a felicitat pentru întreaga implicare și pentru profesionalismul de care  au dat dovada.

”Am participat cu deosebită onoare la evenimentul de bilanț al activităților desfășurate și a rezultatelor obținute în anul 2021 al jandarmilor băcăuani din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Ștefan cel Mare” Bacău și al Grupării de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun” Bacău!
În numele Instituției Prefectului județul Bacău, i-am felicitat pentru profesionalismul de care au dat dovadă pe parcursul anului 2021 și în toată această perioadă grea a stării de alertă, în ceea ce ține de prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-COV-2, în evenimentele desfășurate în spațiul public, în toate misiunile pentru asigurarea ordinii publice și siguranței cetățeanului la nivelul județului Bacău!” a precizat subprefectul județului Bacau, Narcis Jitaru.