POLITICAUltima ORA

Ministrul Mircea Fechet, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Bacău

Ministrul Mircea Fechet, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Bacău

Sâmbătă, 23 martie, în cadrul unei ședințe a Comitetului Director Județean al Partidului Național Liberal (PNL) Bacău, a fost votat, în unanimitate, candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Bacău. Alegerea a fost făcută în mod unanim, cu votul favorabil al tuturor membrilor PNL prezenți, inclusiv a primarilor, consilierilor locali și județeni, parlamentarilor și altor membri importanți ai formațiunii.

Ministrul Mircea Fechet, care este și președintele Organizației Județene a PNL Bacău, a fost desemnat drept candidatul partidului pentru această poziție de responsabilitate. Decizia vine în contextul pregătirilor pentru alegerile locale ce vor avea loc în viitorul apropiat, iar PNL își propune să ofere un candidat puternic și susținut de întreaga organizație pentru a conduce Consiliul Județean Bacău.

Mircea Fechet este cunoscut în Bacău pentru activitatea sa în cadrul partidului și pentru implicarea sa în problemele comunității. Având în vedere votul unanim al membrilor PNL, acesta pare să aibă sprijinul necesar pentru a-și asuma această responsabilitate și pentru a contribui la dezvoltarea județului Bacău în viitorul său mandat.

Alegerile locale vor fi un moment crucial pentru determinarea direcției viitoare a administrației județene, iar desemnarea lui Mircea Fechet ca și candidat al PNL poate să marcheze începutul unei campanii electorale puternice și competitive în Bacău. Rămâne de văzut cum va reacționa electoratul și cum vor decurge evenimentele în perioada următoare în contextul alegerilor locale din Bacău.

“Mă onorează votul membrilor din Colegiul Director Județean al PNL Bacău pentru a fi candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Bacău. A fost o decizie în unanimitate luată de liberalii băcăuani: primari, consilieri locali și județeni, parlamentari, membri. Mulțumesc!

Datoria față de comunitatea locală din care provin și respectul pe care îl am față de băcăuanii din județ este mai presus de orice. Da, știu că munca mea la Ministerul Mediului a însemnat importante reușite la nivel național, iar realizările sunt un exemplu la nivel european, dar rădăcinile mele sunt în comuna Traian și pentru mine aici e acasă, nu m-am născut nici la Bruxelles, nici la New York.

Mi-am petrecut mai mult de jumătate din viață în Partidul Național Liberal și aceasta este a doua mea familie.

Le mulțumesc tuturor colegilor pentru mesajul puternic de susținere. În acest moment, Consiliul Județean sub ocupația PSD Bacău este o instituție anchilozată, măcinată de războaie interne, un exemplu nefericit de ratări în materie de proiecte, fie că vorbim de finanțări nerambursabile interne, inclusiv de la Mediu, ignorate pur și simplu, fie că vorbim de întârzieri la finalizarea Spitalului Municipal Bacău.

Voi pune capăt acestor practici și voi fi președintele de Consiliu Județean pe care inclusiv primarii PSD îl doresc, pentru că nu l-au avut niciodată. Voi fi un președinte care nu va împărți județul după culori politice, ci unul care va avea ușa deschisă pentru toți și care va răspunde doar la nevoile comunității, a băcăuanilor din județ” a precizat ministrul băcăuan al Mediului, Mircea Fechet, președintele PNL Bacău.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura