ACTUALITATEUltima ORA

Protest spontan al locuitorilor de pe strada Căliman din municipiul Moinești

Protest spontan al locuitorilor de pe strada Căliman din municipiul Moinești

Locuitorii de pe strada Căliman din municipiul Moinești au ieșit în stradă într-un protest spontan, exprimându-și nemulțumirea față de condițiile precare de trai din zona lor, dar și despre starea deplorabilă a drumului. Cei care locuiesc pe această stradă au cerut autorităților publice locale să ia măsuri urgente pentru asfaltarea străzii și implementarea unui sistem de canalizare adecvat.

Protestul a avut loc într-un mod organizat, însă fără un preaviz oficial, fiind generat de frustrarea locuitorilor în fața unei probleme care persistă de ani de zile. Oamenii au postat pe rețelele de socializare imagini și clipuri video de la protest, subliniind necesitatea intervenției autorităților pentru îmbunătățirea condițiilor de viață.

Strada Căliman se află într-o stare avansată de degradare, iar lipsa unui sistem de canalizare corespunzător agravează situația, mai ales în perioadele de ploaie sau topire a zăpezii.

Cererea locuitorilor pentru asfaltarea străzii și implementarea sistemului de canalizare este una justificată, iar autoritățile locale sunt așteptate să răspundă în mod prompt și să găsească soluții adecvate pentru rezolvarea acestei probleme. La fața locului a fost trimis viceprimarul Moinestiului Bogdan Leganus care le-a ascultat necazurile.

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura