Acasă POLITICA Mircea Fechet este noul președinte al PNL Bacău

Mircea Fechet este noul președinte al PNL Bacău

0

La alegerile de duminica, 4 Iulie Mircea Fechet a fost ales preşedinte al filialei judeţene PNL Bacău. De altfel acesta a fost susţinut de actualul preşedinte al partidului, Ludovic Orban.

“O echipă puternică şi determinată, condusă de Mircea Fechet, a fost aleasă astăzi de colegii liberali din Bacău. Le doresc mult succes şi hotărâre în a dovedi băcăuanilor că opţiunea în favoarea Partidul Naţional Liberal este cea mai sigură cale către modernizarea şi dezvoltarea comunităţilor. Le mulţumesc, totodată, pentru mesajele ferme de susţinere pe care le-am primit astăzi la Bacău, la finalul rândului de alegeri care a avut loc în filialele PNL din regiunea Nord-Est”, a scris preşedintele PNL, Ludovic Orban, pe Facebook.

După ce a fost ales în fruntea PNL Bacău, Mircea Fechet a declarat că îşi doreşte ca organizaţia să aibă cele mai bune rezultate în 2024 – sa speram ca va reuși.

„Îmi propun în continuare să fim aceeaşi echipă unită, care am fost şi până acum şi să luptăm împreună pentru un Bacău dezvoltat, cu investiţii şi cu noi locuri de muncă bine plătite. Vreau ca primarii liberali să aibă parte de toată susţinerea pentru a putea implementa cele mai importante proiecte de care comunităţile au nevoie – drumuri reabilitate, utilităţi, şcoli şi spitale moderne. În 2024, îmi doresc ca organizaţia noastră să fie şi mai puternică şi să aibă cele mai bune rezultate. Modelul de politică pe care mi-l doresc este acela de a asculta nevoile reale ale cetăţenilor şi de a ne respecta promisiunile făcute acestora. Sunt încrezător că, alături de echipa pe care mi-am ales-o şi alături de toţi membrii care doresc să se implice, putem deveni una dintre cele mai importante organizaţii liberale din ţară”, a scris Fechet pe Facebook