ACTUALITATEUltima ORA

Percheziții în Tg Ocna

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, împreună cu polițiștii din cadrul IPJ Bacău – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat în cursul zilei de azi, 07.03.2024, un număr de 3 percheziţii domiciliare în oraşul Târgu Ocna din jud. Bacău în cadrul unui dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală prev. de art. 9 alin. 1 lit. a din Legea nr. 241/2005 şi exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi prev. de art. 348 din C.pen. în domeniul prestărilor de servicii medicale/estetice.
În fapt, din cercetările efectuate în cauză a rezultat că începând din luna mai 2023, fără a declara veniturile realizate, fără a achita impozitele datorate bugetului de stat, fără a fi autorizată în acest sens şi fără a avea pregătire medicală specializată, o persoană fizică prestează servicii cu caracter medical/estetic în diferite locaţii situate în oraşul Târgu Ocna din jud. Bacău.
În ceea ce priveşte cuantumul prejudiciului, acesta urmează a fi stabilit în urma analizării mijloacelor de probă ridicate cu ocazia percheziţiilor efectuate, urmând ca procurorul să analizeze și să dispună cu privire la instituirea de măsuri asiguratorii
Raportat la actele procedurale efectuate în cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom oferi detalii suplimentare.
Precizăm că aceste activităţi nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura