Acasă Actualitate Pregătirile sunt pe ultima suta de metri la primul drive through din...

Pregătirile sunt pe ultima suta de metri la primul drive through din Bacau

0
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
somproduct.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
manukashop.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
neakaisa.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
creditprime.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
chilipirul-zilei.ro/
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

Pregătirile sunt în plină desfășurare pentru ca de mâine ( duminica, 9 mai- n.r ) și poimâine (luni, 10 mai-n.r. ) sa fie funcțional, la parametri optimi primul drive-through de vaccinare din județul Bacău.
Pentru cei interesați trebuie aa știe ca acesta este amplasat in parcarea CAEx din Bacau.

 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

“Împreună cu reprezentanți ai primăriei municipiului Bacău, ai Poliției Locale Bacău și echipa medicală a Centrului de Vaccinare din cadrul CAEx, am reușit într-un timp scurt să finalizăm circuitul, dotările și echipa de acțiune pentru primul drive-through de vaccinare din Bacău.

Timp de două zile, pe 9 și 10 mai, între orele 10.00 și 18.00, 3 medici, 6 asistenți, 2 registratori, 10 voluntari ai Crucii Roșii Bacău, agenți de poliție locală și națională, paramedici SMURD și angajați ai primăriei Bacău, vor asigura buna organizare a evenimentului. Prin efortul comun al celor de mai sus menționați, a Instituției Prefectului Bacău, ISU, DSP, IPJ se dorește ca fiecare cetățean fie din Bacău, din comunele învecinate sau în tranzit, cu mașina personală, taxiu sau cu bicicleta, să primească vaccinul Pfizer în condiții de siguranță rutieră, medicală și mai apoi să ne bucurăm cu toții de revenirea, cât mai rapid, la viața dinainte de pandemie.

Detalii mai multe despre modul de acces în drive-throug, cât și alte informații, la linkul de mai jos:

Vă așteptăm doar cu buletinul, cu bună dispoziție, și cu mult soare -ne-au asigurat specialiștii de la Stația de meteorologie Bacău că vremea va fi bună!!!” a postat pe Facebook Narcis Jitaru, subprefectul județului Bacau.