Acasă ACTUALITATE Primarul Valetin Vieru a premiat performanța sportiva

Primarul Valetin Vieru a premiat performanța sportiva

0

Miercuri, 30 Iunie, în cadrul sedinței de Consiliu Local, primarul municipiului Moinesti, Valentin Vieru a premiat performanțele sportive recente realizate de secția de ciclism, respectiv de tenis de masă.

Reamintim cititorilor nostri faptul că cicliștii moineșteni, la Campionatul Național de XCO, Movilele Blăjelului (19-20 iunie), au obținut, la prima probă, un loc secund pe podium, ocupat de Lavinia Movilă. Cea de-a doua probă a fost câștigată de Lavinia, dar CSM Moinești a obținut și locul 3, prin concurenta Delia Dîrlău.

Echipa de tenis de masă, reprezentată de elevele Vasilica Sandu (Școala Gimnazială „Tristan Tzara” Moinești) și Cășuneanu Briana (Școala Gimnazială „George Enescu” Moinești) – antrenate de dna profesor Mihaela Ciubotariu, a obținut medalia de aur (locul 1) la proba dublu feminin, în cadrul Campionatului Național Juniori III de la Dumbrăvița (18-20 iunie).

„Suntem mândri de performanțele sportivilor noștri și suntem siguri că acest început este unul promițător. Prin Clubul Sportiv Municipal dorim să asigurăm baza sportului de performanță prin formarea și educarea sportivă la nivelul copiilor. Primăria și Consiliul Local vor continua să ofere tot sprijinul posibil pentru obținerea viitoarelor performanțe sportive în cadrul clubului, la nivel național, și de ce nu, internațional.” a declarat primarul Valentin Vieru