Acasă ACTUALITATE Un ONEȘTI CURAT

Un ONEȘTI CURAT

0
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
somproduct.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
manukashop.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
neakaisa.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
creditprime.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
chilipirul-zilei.ro/
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

Măsuri aspre pentru cei care arunca gunoiul    in alte locuri decât cele special amenajate anunța primarul Oneștiului, Victor Laurentiu  Neghina.
“Începând de astăzi ( joi-1 Iulie – n.n.),  cei care vor arunca gunoi în zone nepermise vor fi aspru sancționați, măsurile coercitive vor ajunge până la confiscarea vehiculului folosit pentru transportul gunoiului!!!
Primăria Onesti a organizat în incinta Oborului săptămânal, o platformă dotată cu containere de mare volum unde oneștenii care produc deșeuri din construcții sau deșeuri voluminoase (mobilă veche, stolerie, etc.) le vor putea depozita GRATUIT. Platforma poate fi folosită de luni până vineri între orele 8:00 și 17:00, de către locuitorii Oneștiului.
De asemenea, pentru cantități mari de deșeuri (peste 2.000kg), Romprest pune la dispoziție, la cererea și adresa celor interesați, containere speciale.
NOTĂ: Deșeurile din construcții vor fi transportate și depozitate în formă ambalată (saci, cutii), cu scopul de a fi păstrată curățenia la locul de depozitare.
În ședința de CL din 12 iulie vor fi stabilite și alte măsuri de bună gospodărire cu intenția de a menține un oraș curat!
Vă mulțumesc pentru înțelegere!” a explicat primarul Oneștiului, Victor Laurentiu Neghina.