Acasă ACTUALITATE Primul drive through din Bacau- un succes

Primul drive through din Bacau- un succes

0

Se pare ca dozele au fost insuficiente pentru succesul de care s-a bucurat primul drive through din Bacau. Pur și simplu parcarea de la CAEx a fost lista cu asalt de un mare număr de persoane care au dorit sa se vaccineze din masina.
“450 de persoane s-au vaccinat în prima zi a campaniei drive-through, la centrul de vaccinare organizat de Instituția Prefectului Bacău și municipiul Bacău, în parcarea CAEx.
Felicit echipa de medici, asistenți, voluntari ai Crucii Roșii Bacău, polițiști locali și naționali, pompieri militari și angajați ai primăriei Bacău pentru tot efortul depus astăzi. Nu a fost ușor, dar cu siguranță dorința băcăuanilor de a se vaccina, de a reveni la normalitate, a dat puterea necesară tuturor celor implicați în derularea campaniei, să continue în condiții optime și mâine, când tot la ora 10.00 se va continua vaccinarea anti-covid19 „în mașină”, fără programare, doar cu buletinul, cu serul Pfizer!
Hai că se poate!
PS: Parcă imi pare rău că m-am vaccinat la un centru fix, și nu din mașină!” explica pe Facebook subprefectul Bacăului, Narcis Jitaru.
Se spera ca de azi ( luni- 10 mai) sa ajungă un număr mai mare de doze pentru a putea face fata solicitărilor celor care doresc sa se vaccineze din masina.